Over ons

Alles is cultuur is dé pagina waar verschillende experts hun persoonlijke verhalen en visies met je delen. Er zijn al zoveel recensies te lezen over wat je van iets móet vinden, wij willen graag de ruimte creëeren zodat je zelf een mening kan vormen.

Heeft u hulp nodig van één van onze experts? Bijvoorbeeld voor het maken van een beeldverslag (film en/of fotografie), het geven van een lezing, het modereren van een rondetafelgesprek, het schrijven van een beschouwing, PR binnen de creatieve sector of voor het uitwerken van een educatief plan, laat het ons weten!

U kunt contact met ons opnemen via: allesiscultuur@gmail.com
of stuur ons een bericht via Instagram of Facebook.

REDACTIE

Marijke Phoa houdt van alles wat maar met cultuur te maken heeft. Als kunsthistorica, filmwetenschapper en docent CKV/KuA heeft zij een voorliefde voor film en beeldende kunst, maar Marijke houdt ook enorm van koken en had net zo graag een cateringsbedrijfje opgericht. Gooi daar bovenop een passie voor educatie en je hebt een oprichtster van Alles is cultuur!

GASTREDACTEUREN

Monica Dorresteijn is een creatieve geest ten top. Zij is afgestudeerd aan de HKU in Spatial Design en werkt als interieurarchitect. Ze heeft een onderzoekende houding en bedenkt graag concepten. Monica is gespecialiseerd in het overbrengen van verhalen in interessante vormen en zal bij ‘alles is cultuur’ beeldverslagen maken van de vondsten die zij doet op het gebied van design.

Lotte Campman is onze literatuurknobbel. Niet alleen heeft ze een bachelor in Engelse taal en cultuur, maar is ook nog eens meester in de literatuur en cultuurkritiek! Naast dat zij tips geeft voor wat je op jouw leeslijst kan zetten, zal zij hier en daar wat cultuurkritische noten laten vallen.


Inge van Hierden is kunstdocent en kunsthistorica. Met haar tweelingzus Juliette heeft zij een eigen bedrijfje –zuslief – waar zij sieraden en andere hebbedingetjes verkoopt en workshops geeft.